this.Now(2009)

Så blev det hele converteret til Umbraco en kold Oktober dag.

this.Site 2006-2009

Siden som du er på lige nu. Bliver brugt til at samle mine interesser og ting jeg går og laver i mit liv. Hvad der eventuelt vil kommer i fremtiden er der ingen der ved, nu er du advaret :-).

site3.png

hardware-test.dk

Denne side har jeg lavet i samarbejde med en anden. Siden skulle converteres fra asp/mysql til aspx/mssql hvilket ikke var nogen lille opgaver. De forige programmører har virkelig ikke forstået relationelle databaser, og der var utrolig mange fejl. Der var så utroligt meget der var lavet på en utrolig dårlig måde og alt for meget var statisk på siden, som ligeså nemt kunne komme fra databasen. Load tider på 10 sekunder.
Men da vi endelig fik det hele online faldt load på serveren med en faktor 20, svar tiderne er nu begrænset af ens hastighed og ikke af serveren.
hwt

this.Site 2005-2006

Jeg fik egentlig aldrig rigtig gjort siden førdig, da den var svær at vedligeholde, men synes selv det blev meget godt.
site2.png

this.Site 2005 >

Min første side som jeg selv hostede på min OpenBSD 2.9 server, som i dag kører FreeBSD 6.2 og hoster mail for familien. Lavet med php, mysql og photoshop til den grafiske del. Dog på mystisk vis mistede jeg min photoshop fil, og derfor besluttede jeg mig for at lave overstående site.
site1.png